Cocktailbar op locatie

 

Stel je organiseert een feest of evenement. Met een speciaal samengesteld programma wil je je gasten vermaken. Een plek creëren waar je gasten elkaar ontmoeten, een drankje kunnen drinken en een onderwerp hebben om met elkaar over te praten. Je gasten gaan niet direct de dansvloer op. Je wil ze eerst op hun gemak stellen en zich thuis laten voelen.
Met het toevoegen van een Barstories cocktailbar op locatie aan jouw feest of evenement voorzie je je gasten niet alleen van een heerlijk drankje. Je creëert een vibe. Je voegt extra sfeer toe en de cocktailbar op locatie zal een startpunt zijn van jouw feest of evenement. De gasten zullen zich verzamelen rondom de bar terwijl hun drankjes worden bereid door onze spontane en flamboyante bartenders. Aan de bar komen ze (on)bekenden tegen en samen bereiden ze zich voor om de stap richting de dansvloer te wagen. Ze zullen wellicht nog een aantal keer terugkeren naar hun veilige thuishaven (de cocktailbar), maar wat zeker is dat ze jouw feest of evenement niet snel meer zullen vergeten.

 

Offerte aanvragenLaten we even bellen

COCKTAILBAR OP LOCATIE HUREN

Onze bartenders zorgen voor een lach op het gezicht van jouw gasten. Ze stellen hen op hun gemak en gaan op onderzoek uit naar hun favoriete smaken. Een nieuwe lievelingscocktail is geboren en jouw gast raakt daar niet meer over uitgepraat.

Wij zorgen voor een unieke cocktailbar, dranken, ingrediënten, glaswerk en alle nodige cocktailmaterialen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is stromend water. Samen stellen we jouw cocktailkaart samen en zorgen we voor de finishing touch. 

Op basis van het aantal gasten en het soort feest of evenement maken we een schatting van het aantal cocktails die er geserveerd gaan worden. We kiezen het passende cocktailpakket. De meeste cocktails kunnen zowel met als zonder alcohol geserveerd worden. Op deze manier zorgen we ook dat de bob een fantastisch feest beleefd. 

Prijzen cocktailBAR OP LOCATIE

Pakket vanaf 100 cocktails  € 875,-
Pakket vanaf 200 cocktails  € 1500,-
Pakket vanaf 300 cocktails  € 2100,-

Extra cocktails buiten het pakket worden berekend á €6,75 per stuk.

Grotere aantallen cocktails? Vraag naar de onze prijzen.

Pakketprijs is inclusief professionele Barstories bartender(s), unieke cocktailbar(s) op locatie, dranken, ingrediënten, cocktailmaterialen, glaswerk, op- en afbouw, rietjes en servetjes. Standaard gaan wij uit van een 4 uur durende cocktailcatering.

Transportkosten per km (retour vanaf Deventer) 0,50

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Informatieaanvraag cocktailbar op locatie

Een greep uit onze opdrachtgevers

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, ik ben Jelmer van Barstories. Laat me weten als ik je ergens mee kan helpen!