🎄KERST Cocktailbar

 

Het is al weer bijna het einde van het jaar en dat betekent dat het tijd is om over je kerst- en nieuwjaarsborrel na te denken! Speciaal voor Kerst heeft BARSTORIES de magische KERST COCKTAILBAR ontworpen.

Deze cocktailbar kan de basis vormen van jouw kerstborrel. Daarmee haal je niet alleen de lekkerste cocktails naar jouw borrel, maar de kerstsfeer nemen we ook gewoon mee! ✨😍

 

 

Offerte aanvragenLaten we even bellen

COCKTAILBAR OP LOCATIE HUREN

Onze bartenders zorgen voor een lach op het gezicht van jouw gasten. Ze stellen hen op hun gemak en gaan op onderzoek uit naar hun favoriete smaken. Een nieuwe lievelingscocktail is geboren en jouw gast raakt daar niet meer over uitgepraat.

Wij zorgen voor een unieke cocktailbar, dranken, ingrediënten, glaswerk en alle nodige cocktailmaterialen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is stromend water. Samen stellen we jouw cocktailkaart samen en zorgen we voor de finishing touch. 

Op basis van het aantal gasten en het soort feest of evenement maken we een schatting van het aantal cocktails die er geserveerd gaan worden. We kiezen het passende cocktailpakket. De meeste cocktails kunnen zowel met als zonder alcohol geserveerd worden. Op deze manier zorgen we ook dat de bob een fantastisch feest beleefd. 

Prijzen cocktailBAR OP LOCATIE

Pakket vanaf 100 cocktails  € 875,-
Pakket vanaf 200 cocktails  € 1500,-
Pakket vanaf 300 cocktails  € 2100,-

Extra cocktails buiten het pakket worden berekend á €6,75 per stuk.

Grotere aantallen cocktails? Vraag naar de onze prijzen.

Pakketprijs is inclusief professionele Barstories bartender(s), unieke cocktailbar(s) op locatie, dranken, ingrediënten, cocktailmaterialen, glaswerk, op- en afbouw, rietjes en servetjes. Standaard gaan wij uit van een 3,5 uur durende cocktailcatering.

Transportkosten per km (retour vanaf Deventer) 0,50

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Informatieaanvraag cocktailbar op locatie

Een greep uit onze opdrachtgevers

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, ik ben Jelmer van Barstories. Laat me weten als ik je ergens mee kan helpen!