Ons verhaal

 

De bar is al eeuwenlang de ultieme plek waar verhalen ontstaan en worden doorgegeven. Of het nou gaat om de legendes van de bar of de persoonlijke verhalen van de gast, rondom de bar ontstaat geschiedenis. 
Barstories brengt deze verhalen tot leven en voorziet tegelijkertijd de gasten van heerlijke cocktails. Zowel rondom de verschillende cocktailbars als tijdens de vermakelijke cocktail workshops maken we van onze verhalen, jullie verhalen. Mensen samenbrengen, zoeken naar verbinding en hen inspireren is waar wij gelukkig van worden. Cocktails zijn daarbij de verbindende factor en zorgen voor een beetje extra magie ✨.

De Heren achter BARSTORIES

Twee heren. Twee verschillende type mensen met beide hun eigen kwaliteiten. Samengebracht om iets betoverends neer te zetten. Beide vanuit hun eigen specialisme werkend als onderdeel van een groter team. Dit team had als doel een 4-daags culinairevenement neer te zetten, waar de beste restaurateurs van de stad samenkwamen om zich van hun meest culinaire kant te laten zien. Dit alles kwam samen op een prachtige kerkelijke locatie waar de wijn rijkelijk vloeide en waar daadwerkelijk alle zintuigen van de gasten werden geprikkeld.

Best een leuk intro, maar zo ging het echt. Zo kwamen Paul (links) en Jelmer (rechts) met elkaar in gesprek en kwam van het een het ander. Paul zocht iemand die zijn cocktailcateringbedrijf nieuw leven in kon blazen en Jelmer zat vol met ideeën. Er volgden brainstormsessies onder genot van de lekkerste cocktails en uiteindelijk werd Barstories geboren. 

Dit tweetal is goed voor ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van zowel grootschalige-als kleinere, intiemere (bedrijfs)evenementen en kennen de bar zowel van voor en achter als van er op en er onder. 

Jelmer is opgeleid als marketeer, heeft passie voor cocktails en haalt heel veel energie uit het bedenken en realiseren van de gaafste barconcepten. Paul heeft een horeca hart ♥️, weet de perfecte catering neer te zetten en verliest daarbij nooit de gast uit het oog. 

Is het al tijd voor cocktails? 🍸

Chat openen
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, ik ben Jelmer van Barstories. Laat me weten als ik je ergens mee kan helpen!